Tunghantering, det handlar just om att hantera tunga saker. Om du behöver hjälp med tunghantering så är det smart att vända sig till ett företag som sysslar med just detta. Det kan vara så att vissa föremål, de är rätt tunga och därmed svåra att flytta på egen hand. Det kan handla om tunga maskiner, ett hus, en bro och så vidare. Det finns ett företag som sysslar med att hantera tunga saker, som du kan ta hjälp av. De heter Industriförflyttningar. De kan hantera enstaka objekt, samt att de även kan fixa tunga och komplicerade flyttningar. Deras tjänster består av:

  • Maskinflyttningar
  • Taklyft
  • Lansering
  • Flytt av hus

Kanske det är så att du har en fabrik med en mängd maskiner, som ska flyttas på? Att själv försöka flytta flera ton kan vara svårt! Det är bättre att låta ett företag med en väl utrustad maskinpark ta hand om det.

Få hjälp med att hantera tunga saker

Om du vill ha hjälp med tunghantering, så kan det vara smart att kontakta Industriförflyttningar. De kan göra en bedömning av hur det görs på bästa sätt samt sedan även genomföra flyttningen av dina föremål eller dina maskiner. Hos Industriförflyttningar finns det allt från lågbyggda truckar med 3 till 16 tons kapacitet, lyftbockar samt specialfordon för maskintransport och tunghantering. De kan flytta delar av din industri och maskinpark, eller hela om det finns behov av det.

Detta företag har ett stort kunnande inom flytt och tunghantering samt att de kan detta med flyttningstekniker. Det gör att du kan få den optimala lösningen via dem.