Är det så att ditt företag har behov av ett projekthanteringssystem? Det kan vara rätt bra att satsa på ett projekthanteringssystem från KEYnet. Att jobba i projekt, det innebär ju att det ska ske en hel del processer och aktiviteter i tur och ordning, som dessutom är beroende av varandra. Ett projekt handlar om:

  • Samarbeta
  • Organisera
  • Planera
  • Fortlöpande ha bra koll
  • Ha ordning på alla dokument
  • Rapportera tid, material och uppdrag

Väljer ni att använda er av KEYnet projekthanteringssystem, så får ni allt detta samlat på ett ställe.

Satsa på ett bra system för projekthantering

Med rätt sorts projekthanteringssystem, så är det enklare än någonsin att hantera alla era projekt. Ni kan då ha alla era projekt i ett enda system. Det innebär att alla delar finns det och det ger er ordning och reda samt att inget riskerar att försvinna. Med detta system går det bland annat att få en bra struktur på arbetet samt kontroll över alla delar. Det går att rapportera av tid så väl som göra olika avstämningar.

Smarta lösningar med KEYnet

KEYnet har även så att ni kan lägga till andra delar och moduler i systemet. De har en hel del bra tjänster så som ärendehanteringssystem och avvikelsehanteringssystem. Det som detta företag kan leverera är olika webblösningar som intranät, hemsidor, ärendesystem, e-handel, utbildning och kundunika lösningar.

Känner ni att det vore bra att kunna hantera era projekt på ett lättare sätt, eller vill veta mer om de andra delarna, så besök då gärna KEYnets hemsida, eller ta kontakt med dem!